.

.

TOTS 21

A la imatge, l’equip de relleus sub 10. Foto: CA Tarragona

Aquest dissabte, en el marc de la jornada prèvia del Campionat de Catalunya de relleus de la categoria sub10, i sota una intensa pluja, els atletes benjamins de l’Escola del Club Atletisme Tarragona van realitzar una gran competició. Tant en categoria masculina com en femenina, el lila va destacar a les pistes de Santa Coloma de Gramenet.

Dels quatre equips que el club presentava, dos d’ells van aconseguir el pas a la jornada final, que es disputarà el proper dissabte 21 d’abril a Tarragona, en finalitzar entre els 16 primers equips.

El primer equip en certificar aquest pas a la final va ser el format per Quimey Izaga, Jeroni Flores, Eric de la Rosa i Paco Lorenzo. Van entrar primers de la seva sèrie amb un magnífic temps de 38.9 segons, que a més, els situava en primera posició del global empatats a temps amb l’equip del GA Lluïsos de Mataró.

L’altre equip que disputarà la jornada final serà l’integrat per Duïna Borredà, Bruna Masdéu, Noemí González i Clara Ortiz de Landázuri. També van guanyar la seva sèrie amb un bon temps de 41.7 segons, que les situa en 2a posició del total empatades amb dos equips més (CA Igualada i CE Universitari) i a tan sols una dècima de les primeres classificades, les del Pratenc AA.

Tot i no entrar a la final, també van fer una espectacular cursa els altres dos equips. L’equip format per Quim Sousa, Ferran Blanco, Ivan Ferrer i Clovis Deconinck creuaven meta en 4a posició de la seva sèrie amb un bon temps de 44.5 segons, en què corrien en la primera sèrie de totes i van ser els que més van patir el caos en la organització del campionat provocat per la pluja. I l’equip integrat per Diana Garcia, Judith Moreno, Paula Díez i Nora Montolio també entraven en 4a posició de la seva sèrie amb un temps de 44.3 segons, destacant que totes són benjamines de primer any i totes debutaven en un Campionat d’aquestes dimensions.

Així doncs, aquests dos equips benjamins s’uneixen als 2 equips alevins (masculí i femení), a l’equip femení infantil i als dos equips cadets (també masculí i femení), que lluiran el color lila a les remodelades pistes de Camp Clar, sent l’únic club de la ciutat present en aquesta jornada final.