TOTS 21

Aquest matí s’han pintat els bancs de la plaça Imperial Tàrraco amb els colors de la bandera de l’Arc de Sant Martí. Foto: Mauri

Aquest matí s’han pintat els bancs de la plaça Imperial Tàrraco amb els colors de la bandera de l’Arc de Sant Martí i les properes setmanes s’aniran pintant en cadascun dels barris de la ciutat. Aquesta activitat es realitza amb les persones referents del Servei d’Atenció Integral a les diversitats sexuals i de gènere (SAI) i forma part dels actes reivindicatius destinats a commemorar, el proper diumenge 28, el Dia Internacional de l’Orgull LGTBIQ.

Demà, divendres 26 de juny, a les 12 del matí, es realitzarà una pintada de la bandera de l’Arc de Sant Martí al pas de vianants del Balcó del Mediterrani amb la participació de la consellera de Feminismes i LGTBIQ de l’Ajuntament, Carla Aguilar – Cunill. A les 12.30 h., davant de l’Ajuntament a la plaça de la Font, es llegirà, el manifest del Dia Internacional de l’Orgull LGTBI A càrrec de Berta Mascaró activista LGBTI i referent del SAI Tarragona.

Com a tancament de la jornada es publicarà a les xarxes socials de l’Ajuntament un mosaic sota el lema «Tarragona batega amb orgull» amb imatges de la ciutadania de Tarragona per a fer visible la necessitat de la implicació de la comunitat en la reivindicació i visibilització dels drets LGBTI.

Diumenge, 28 de juny, es penjarà a la façana de l’Ajuntament, la domàs amb els colors de la bandera LGTBIQ, d’acord amb les normes establertes pel Tribunal Suprem i amb la voluntat de mantenir l’esperit reivindicatiu. Al vespre s’il·luminarà la façana amb els colors de la bandera LGTBIQ i durant el cap de setmana.

Redacció