.

.

TOTS 21

El Cor Jove. Foto: Cedida

El Cor dels Estels. Foto: Cedida

El Cor Gran i orquestra. Foto: Cedida

Els Amics de la Catedral han fet pública la invitació q formar part del Cor i Orquestra dels Amics de la Catedral. Una activitat gratuïta per la qual us podeu inscriure enviant un e-mail, tot indicant el telèfon i les dades personals, a anamateumorelllo@gmail.com, o bé al mòbil 616773805.

El Cor Gran i orquestra, sense límit d’edat, assagen els dimecres, al Seminari, de 18,30h a les 20h. El Cor Jove, a partir dels 12-13 anys, assagen els dimecres a la Seu dels Amics de la Catedral, a les 20h. I el Cor dels Estels, que ha estat dos anys interromput per la pandèmia i ara es vol recomençar de nou, el formen infants de 4 a 11-12 anys. Assagen a la Seu dels Amics de la Catedral, els dilluns de les 17,30 a les 18,30h.

Segons recorden des de l’entiat, “formar part d’una coral, és un cant als valors”, com els de “potenciar la part creativa personal. S’aprèn, a més a més, a treballar en equip i es reforcen els valors de la responsabilitat i el compromís: acceptar horaris, ser puntual i tenir respecte pels companys”. Alhora, “faculta la intel·ligència musical, una de les intel·ligències múltiples, permet conèixer les capacitats pròpies, perquè és una situació activa, no passiva; descobreix la nostra veu, i aprenem a modular-la en tota la seva extensió i desenvolupa l’oïda, el gust i el criteri musical”.

I no cal oblidar, i això és potser el missatge més important, que “cantar et fa feliç”.

Redacció