.

.

TOTS 21

L'entrega del xec. Foto: Cedida

L’entrega del xec. Foto: Cedida

En el marc de la seva missió de contribuir positivament al benestar social del seu entorn més pròxim, la companyia ELIX Polymers, líder mundial en la fabricació de termoplàstics, ha brindat als seus col·laboradors la possibilitat de donar la quantitat equivalent del seu lot de Nadal a una entitat sense ànim de lucre.

Entre tots els col·laboradors de ELIX que han decidit donar la quantitat del seu lot, han triat realitzar la donació a la Fundació del Banc dels Aliments de les comarques de Tarragona, entitat basada en el voluntariat que ajuda a milers de persones sense recursos a la província de Tarragona.

Dimarts passat, 10 de gener, Sergi Pérez, Coordinador del Programa de RSC de ELIX Polymers, Judith Bartolomé, tècnica de persones de ELIX Polymers, i Sandra Castanedo, tècnica de comunicació d’ELIX Polymers, es van desplaçar fins a la seu de la Fundació del Banc dels Aliments de les comarques de Tarragona per a conèixer la seva labor i fer lliurament de la donació de 480€. Un acte simbòlic on el president del Banc dels Aliments de les comarques de Tarragona, Eusebio Alonso, ha recollit l’aportació mostrant el seu agraïment: “volem donar-vos les gràcies de part de les més de 40.000 persones que mengen a la província de Tarragona. Gràcies de cor”.

Gràcies a aquesta iniciativa, desenvolupada amb la solidaritat i generositat d’alguns col·laboradors, ELIX ha contribuït al fet que famílies en situació de vulnerabilitat tinguin cobertes les seves necessitats bàsiques.