.

.

TOTS 21

Elia Canales, del Club de Tir de Constantí. Foto: Cedida

Elia Canales, del Club de Tir amb Arc Constantí. Foto: Cedida

El passat diumenge 7 de maig es va celebrar a les instal·lacions del Club de Tir amb Arc d’Olesa de Montserrat (Barcelona) el Campionat de Catalunya de cadets i menors de 14 anys de les categories esquirol, benjamí, aleví i infantils de tir amb arc a l’aire lliure amb 48 arquers inscrits.

En la Categoria Cadet, Èlia Canales es consolida com l’actual campiona de Catalunya, després de guanyar totes les eliminatòries en el Campionat. A la final, Canales es va imposar a Alba Ortega, del Club de Tir amb Arc de l’Arboç, per 6 a 0.

Èlia Canales, campiona d’Espanya i de Catalunya de Sala, és l’actual líder de la Lliga Catalana d’Aire Lliure, medalla de plata de la Lliga Nacional Cadet, i participa amb l’equip sènior en els Grans Premis d’Espanya. Canales ha donat de nou la campanada batent el rècord de Catalunya Cadet a la distància de 60 metres amb un total de 629 sobre un màxim de 720 en aquest campionat i el rècord júnior amb 585 punts a 70 metres en l’últim Gran Premi realitzat a Puerta de Hierro a Madrid.

D’altra banda Maria Pitarch, també del Club de Tir amb Arc de Constantí, és actualment la segona classificada a la Lliga Catalana i és membre de l’equip de competició que representa Catalunya a la Lliga Nacional Cadet. En aquest campionat es va classificar per passar a les rondes eliminatòries arribant fins a quarts de final. Ester Beltrán, en el seu primer campionat de Catalunya d’Aire Lliure, va aconseguir un meritori quart lloc. Marc Pitarch, amb arc de politges, va obtenir la medalla d’or en la categoria aleví.

El treball d’aquests arquers, dels seus monitors, de la psicòloga i del preparador físic, estan donant molt bons resultats en aquesta temporada d’aire lliure, de la mateixa manera que ho van donar en la temporada Indoor a l’hivern.