.

.

TOTS 21

El conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena. Foto: Bernat Vilaró

El conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena, ha explicat que la investigació policial determinarà si el pistoler de Tarragona tenia permís d’armes, si el tenia actualitzat i com havia aconseguit aquestes armes. En declaracions a RAC1, Elena ha assegurat que no li constava que el detingut tingués o no tingués el permís, tot i que tot fa pensar que sí per la feina que desenvolupava. Tampoc consten denúncies contra ell ni antecedents penals. L’home, agent de seguretat privada, va ferir tres excompanys i un agent aquest dimarts. Elena ha insistit que l’home va tenir una actitud de «molta, molta violència» i ha tornat a destacar la feina dels mossos que el van neutralitzat, disparant a les extremitats, tal i com ha comentat.

El conseller ha destacat que tot i els intents de parlar amb ell, l’home es va mostrat en posició «per afrontar un combat a tret». Així, ha assegurat que era una persona «especialment violenta» i que podria haver fet «molt més mal».

Elena ha afirmat també que sí consta algun «incident de confrontació» amb els seus excompanys de feina i ha dit que tot apunta a un «atac de rancúnia» contra alguna d’aquestes persones.

Redacció