.

.

TOTS 21

Imatge de la presentació. Foto: Ajuntament

El Pavelló Olímpic de Reus acull aquest cap de setmana, els dies 14 i 15 de maig, un dels campionats més importants de patinatge artístic a nivell de tot l’Estat Espanyol. Es tracta del XX Campionat d’Espanya de Grups Show Grans i Petits, organitzat per la Real Federació Espanyola de Patinatge (RFEP) amb la col·laboració de l’Ajuntament de Reus, a través de la regidoria d’Esports i Reus Esport i Lleure, i que portarà fins a Reus a més de 1.000 persones entre patinadors i patinadores, cos tècnic i acompanyants.

Reus ja va ser seu d’aquest important campionat del calendari de competicions de patinatge l’any 2013. En aquesta ocasió, competiran a Reus 645 patinadors i patinadores que conformen els 43 grups participants, provinents de tretze comunitats autònomes diferents.

El primer dia de campionat, dissabte 14, tindrà lloc la competició dels Grups-Show Grans,  composats per grups de 16 a 30 patinadors/es. Participaran 415 patinadors/es en 21 grups participants, provinents de Galicia, Madrid, Castilla la Manxa, Catalunya, Cantabria, Aragó, Balears i Comunitat Valenciana. El diumenge 15 serà el torn dels Grups- Show petits, composats per grups de 12 a 16 participants. Hi participaran  22 grups petits, en total 239 patinadors/es provinents de Castella la Manxa, Andalusia, Astúries, Catalunya, Navarra, País Basc, Illes Balears, Galícia, Castella i Lleó, Madrid, Comunitat Valenciana i Aragó.

En aquest sentit, el regidor d’Esports, Pep Cuerba, ha posat de manifest que es tracta d’una competició “d’altíssim nivell i molt atraient pel públic ja que es tracta d’un espectacle molt vistós”. Cuerba ha agraït a la Real Federació haver escollit Reus, per segon cop en deu anys com a seu de la competició i ha posat en valor la capacitat de la ciutat d’acollir grans esdeveniments esportius com aquest i l’impacte positiu en l’economia local.

Competició

Els horaris de les competicions són els següents:

DISSABTE 14 DE MAIG
16:30h Obertura del Campionat
16:45h Competició Grups-Show Grans (De l’1 a l’11)
18:15h Exhibició actuals campions del món (Llorenç Àlvarez i Pau Garcia)
18:45h Competició Grupos-Show Grands (Del 12 al 21)
20:15h Cloenda del Campionat i lliurament de trofeus

 

  DIUMENGE 15 de maig
16:00h Obertura del Campionat
16:15h Competició Grups-Show petits (De l’1 a l’11)
17:45h Exhibició Actuals Or i Plata Mundials (Andrea Silva i Natalia Baldizzone)
18:15h Competició Grups-Show petits (Del 12 al 22)
20:00h Cloenda del Campionat i lliurament de trofeus

Venda d’entrades

Las entrades s’han posat a la venda a través del web de la Federació i es poden adquirir fins online fins aquest divendres, 13 de maig al vespre: https://fep.es/website/campeonato-grupos-show-tickets.asp.

També s’ha habilitat la venda a través de les taquilles del Pavelló Olímpic de Reus els dies de competició.

Redacció