.

.

TOTS 21

La 7a Women Race El Corte Inglés que se celebrarà el diumenge 23 d’octubre ve acompanyada d’un seguit d’activitats que l’organització ha preparat amb l’objectiu de recaptar la màxima quantitat possible a favor de l’Associació Contra el Càncer a Tarragona.

Aquest dissabte 15 d’octubre, d’11.00 a 13.00h i de 17.30 a 20.00 hores, el Supermercat de la planta soterrani d’El Corte Inglés de Tarragona acollirà una bikinada solidària, de la mà del xef @rafuel55. Aquest popular influencer, amb més de 714.000 seguidors a Instagram, prepararà uns bikinis gourmet amb pa del forn de Nulles que els assistents podran adquirir, acompanyats d’una beguda, per 6€. L’import recaptat en aquesta acció es destinarà íntegrament a l’Associació Contra el Càncer a Tarragona.

Seguint amb les activitats vinculades a la prova, el concessionari tarragoní Oliva Motor, patrocinador de la Women Race El Corte Inglés, acollirà a les seves instal·lacions la conferència “Cuina de Paisatge”, a càrrec de la farmacèutica i nutricionista Maria Font-Quer Pellicer. El xef Moha Quach, del restaurant Terrat de Tarragona, l’acompanyarà, elaborant receptes saludables lligades a productes locals. Aquesta acció tindrà lloc el pròxim dilluns 17 d’octubre, a les 18.00 hores. L’entrada és gratuïta.

Fins el dilluns 17 d’octubre a les 23.59h és obert el període d’inscripcions al web womenraceelcorteingles.cat. De moment, més de 1.200 persones ja han formalitzat la seva participació a la prova de cinc quilòmetres que es pot fer corrent o caminant. L’organització manté el Dorsal 0 com a opció per a aquelles persones que no puguin córrer, però vulguin deixar alguna aportació econòmica.

Redacció