.

L’últim quart va ser el detonant de la victòria del Volvo Diselauto CBT. Foto: CBT

El Volvo Diselauto Tarraco CBT va aconseguir la segona victòria de la temporada (56-50) davant del CB Morell al Pavelló del Serrallo. L’equip tarragoní arribava a la segona jornada de Primera Catalana després d’haver aconseguit la victòria davant el Bàsquet Manynaet a domicili en la jornada inaugural. El rival en aquest cas era el CB Morell, un equip molt experimentat a la categoria amb jugadores de nivell que ja havia posat en dificultats al CB Sàma en la primera jornada. El partit va ser completament dominat per les jugadores del Morell que disfrutaven d’un gran encert a partir de Guerrero i Piñol amb 15 i 18 punts respectivament, que van veure com als instant finals Xisca Vachiano amb 4 triples i un parcial final de 28-8 la victòria es quedava al Serrallo (56-50).

La tònica dels 10 primers minuts de partit va ser el desencert per part dels dos equips, i així ho demostra el parcial final de 5-8 favorable a les visitants. L’anell es feia petita pels dos equips i cap trobava la manera de tenir una continuïtat dins el joc.

Durant el segon període les morellenques arrencaven amb força i aconseguien trobar l’encert que havia mancat anteriorment i així ho demostren els 5 triples que van aconseguir (2 Guerrero i 3 Piñol), el CBT no es trobava còmode i es veia incapaç de trobar cistelles fàcils i això ho aprofitaven les visitants per agafar una renda molt important abans del descans (16-31).

En la sortida dels vestuaris les jugadores blaves van aconseguir reduir diferències ràpidament amb un parcial de 7-0 que obligava a l’entrenador visitant a demanar temps mort. El temps mort sembla que va funcionar i les jugadores visitants van aconseguir un parcial a favor de 0-9 que deixava pràcticament el partit tal i com estava al descans (28-42)

L’últim quart va ser el detonant del partit. La sortida de les locals va ser prou bona i van aconseguir rebaixar la renda fins als 10 punts a falta de 5 minuts per finalitzar el partit. Va ser llavors quan va aparèixer la figura de Vachiano aconseguint 3 triples seguits (finalment va acabar amb 5 triples i 23 punts) i deixant el marcador ajustat. Tornava a aparèixer Piñol amb un triple per apaivagar les esperances de les jugadores d’Hèctor Marín, tot i això la dinàmica del partit ja havia canviat. Les jugadores locals seguien anotant i amb un triple de Domènech es posaven per primer cop per davant en el marcador (51-50), un triple més de Vachiano i els posteriors tirs lliures deixaven el marcador final en 56-50 per a les jugadores blaves, aconseguint així la segona victòria de la temporada.