.

.

TOTS 21

Un moment del partit contra el Balàfia

Un moment del partit contra el Balàfia

El CV Sant Pere i Sant Pat es desplaçava aquest dissabte passat a la pista de l’únic rival que l’havia aconseguit posar contra les cordes en aquesta campanya, el Balàfia Volei Lleida. Els tarragonins assoliren el triomf per 0-3 malgrat el mal joc. Els vermells no van entrar en el partit i malgrat arrencar perdent 5-0 van saber tirar d’experiència per empatar el marcador i emportar-se el primer set.

La mala recepció dels tarragonins els va ocasionar problemes per efectuar un bon treball d’atac i els locals ho van saber aprofitar. A més, el conjunr de la Terra Ferma es beneficiava dels errors del Club Voleibol Sant Pere i Sant Pau en el bloqueig. Arribar amb un lleuger avantatge de 2-3 punts al final de cada set li va valer al conjunt cooperativista per tancar el partit per la via ràpida.

Malgrat tot, victòria i tres punts per a seguir invictes al capdamunt de la classificació. L’entrenador del conjunt tarragoní, Vlado Stevovski, aclarava: “No hem fet un bon partit. Els nostres errors en recepció, sumats al desordre entre el bloqueig i la defensa, no poden tornar a passar”.

Després de tot el mes de gener jugant fora de casa, el conjunt vermell torna al seu pavelló el proper dissabte, 6 de febrer, per rebre el CV Sant Martí.

BALÀFIA VOLEI LLEIDA 0
Sextet incial (Banda, Tremosa, Martinez, Tersa, Gonzalez, Tremosa)
També van jugar (Aliseda, Balsells)
Entrenador (Mario Martinez)

CV SPiSP 3
Sextet inicial (Dimitrieski, Díaz de Paula, G. Bordas, A. Stevovski, Riverola, X. Mora)
Líbero (Bendicho)
També van jugar (D. Porro)
Entrenador (Vlado Stevovski)

Incidències:
Resultat: 0-3 (22-25/19-25/21-25)
1r Àrbitre: Jonatan Artero Merida
2n Àrbitre: Patricia Gislene Silva
Anotador: Laia Muñoz Martínez