.

.

TOTS 21

Cartell de 'El violí invisible' de Josep Colomé.

Cartell de ‘El violí invisible’ de Josep Colomé.

L’Auditori Josep Carreras dóna el tret de sortida a la seva temporada de tardor amb el concert ‘El violí invisible’ a càrrec de Josep Colomé, violinista de gran trajectòria que ha presentat recentment un disc enregistrat a Vila-seca amb un violí Stradivari de 1711 que va pertànyer a Giusseppe Tartini.

El concert, protagonitzat per Josep Colomé i un conjunt de violins de gran renom escollits per Solé Luthier com un Stradivari, un Guarneri, un Contreras o un Eggimann, tindrà lloc el divendres 9 d’octubre a les 21.30 h, a l’Auditori Josep Carreras.

Josep Colomé ens proposa un concert doble. Per començar, tres obres que formen part del disc “El violí invisible” que es va enregistrar a l’Auditori Josep Carreras i amb el mateix violí Stradivari del 1711 que va tocar en aquesta gravació. Les obres que s’interpretaran seran d’Albert Guinovart, Pep Massana i Gaspar Cassadó. La segona part del concert comptarà amb la participació del músic tarragoní Dani Espasa, i, per això, Josep Colomé ha fet una selecció de grans obres del repertori per a violí i piano que tenen en comú la intensitat del sentiment apassionat i poètic que les va compondre. Obres de Granados, Piazzola, Schumann, Ravel o Rachmaninov, seran les protagonistes de la segona part del concert.

El disc ‘El violí invisible’ es presenta durant aquesta primera quinzena del mes d’octubre a través d’una petita gira per Madrid, Vila-seca, Barcelona i a Viena.

Les entrades al concert, amb un cost de 10 euros, podran adquirir-se al vestíbul de l’Auditori Josep Carreras des d’una hora abans de l’inici del concert i amb antelació a la secretaria del Conservatori.