.

.

TOTS 21

Imatges de la presentació. Fotos: FCF

El vicepresident de l’FCF i delegat de Tarragona, Josep Vives, acompanyat  pel directiu  Rafael Pinedo, i pel delegat comarcal al Tarragonès, Diego Ávila, va ser present diumenge al matí a la presentació dels equips del Vilaseca CF.  La fundació de la FCF ha estat representada per en Francesc Xavier Ferrer Val, patró honorífic.

Tots els jugadors i jugadores van sortir a sobre la gespa en un camp amb la graderia plena i amb un marcat to festiu, que precedia als actes socials populars, entre ells un dinar per tots els membres i aficionats del club.

Els aplaudiments van ser constants mentre es presentaven els equips, en un acte que va continuar amb la foto de grup amb els membres de l’FCF, la directiva i els representants de l’Ajuntament de Vila-seca.

El president del Vilaseca CF, José Montesinos, va donar el tret de sortida als parlaments, agraint el suport dels assistents i la presència de les autoritats, encapçalada per l’alcalde Pere Segura, que va fer entrega d’una bandera nova per a l’estadi amb els colors del municipi. La presència consistorial es va completar amb el regidor d’esports Iván Navarro i la primera tinent d’alcalde Manuela Moya.

Redacció