.

Fotografia de família dels guanyadors.

En un cap de setmana de marcat caràcter solidari a Catalunya, i durant el qual s’han  succeït nombrosos actes en favor de la Marató de TV3 dedicada enguany a la investigació contra el càncer, el Golf Costa Daurada Sports Center de Tarragona va aportar-hi el seu granet de sorra i, dissabte al matí, va celebrar el Trofeu Pink Loop 2018, a benefici de la investigació contra el càncer de mama.

La competició va reunir un total de 63 participants, que van gaudir d’una jornada de golf disputada sota  la  modalitat individual stableford i que, al final del recorregut, va oferir uns resultats molt ajustats. De fet, els guanyadors de hàndicap inferior i superior ho van ser per un avantatge mínim, tal com demostra el  fet que Francesc Gelabert es va fer amb la primera posició en Hàndicap Inferior, amb 40 punts. Només dos punts menys va sumar el segon classificat, Albert Esteve. Pel que fa al Hàndicap Superior, el guanyador va ser Francisco Martínez amb 39 punts, un més que els aconseguits per Lluís Romeu. També es van proclamar vencedores Araceli Puga -39 punts- en categoria Dama, i Marta Badia -33  punts- en modalitat Scratch. Cal destacar la participació d’Angel Feijoo, que va obtenir la millor aproximació amb una distància de 0,81 metres al forat 2 del recorregut del Golf Costa Daurada Sports Center.

La Dra. Fran Gras (dreta de la imatge) lliurant el premi a Araceli Puga.

Un cop finalitzada la competició va tenir lloc el  lliurament de premis del Trofeu Pink Loop 2018, una iniciativa promoguda per la Dra. Fran Gras, va comptar amb el patrocini del Centre de Diagnosi per la Imatge (CDI) i amb la col·laboració de l’AECC, Rotary Club Tarragona Tarraco August, Jorgolf.com i Holiday Golf.