.

.

TOTS 21

Rubén Pérez en un partit amb el Torreforta Foto:Futbolcatalunya.com

Li ha costat quatre jornades al Torreforta retrobar-se amb la victòria a primera catalana. Els jugadors que entrena Jose Miguel López ho han fet després de derrotar per 1 a 3 al Viladecans a domicili.

La victòria a més a més ha arribat amanida per un debut golejador peculiar. L’ex porter del Nàstic Rubén Pérez ha marcat el seu primer gol com a jugador de camp del Torreforta en la victòria dels tarragonins davant el Viladecans.

L’ex porter aragonès del Nàstic ha estat l’encarregat d’obrir el marcador i fer pujar el 0 a 1 després d’enganxar una pilota a l’interior de la gran i creuar la pilota ajustada al pal esquerra de la porteria del Vialdecans. A la seva compte de tuiter l’ex porter del Nastic ha dit textualment “Bonita sensación la de marcar un gol, pero más grande la sensación de sentirme valorado por mis compañeros, cuerpo técnico, club…GRACIAS” .

Lerín en pròpia porta ha estat l’encarregat de fer el 0 a 2. El Viladecans ha reduït diferències mitjançant Ahmed al minut 74 i al 89 Luis García ha sentenciat una victòria molt important pel Torreforta que segueix encara en zona de descens a dos punts de la permanència.