.

El Torreforta ha superat l'Andorra en totes les línies

El Torreforta ha superat l'Andorra en totes les línies. Foto: Campdesports.cat

El Torreforta ha guanyat per 1 a 3 a Andorra i a falta de dues jornades per la finalització del campionat no ha esgotat les seves opcions de poder pujar a Tercera Divisió. Mentre, el Jesús i Maria ha estat golejat a casa per part del Centro Europeo amb un resultat d’1 a 4.

El Torreforta manté les seves possibilitat de disputar l’ascens a Tercera Divisió gràcies a la victòria d’aquest dissabte per 1 a 3 davant un Andorra que es complica la permanència. El primer gol ha arribat al minut 42 i Vieri ha estat el seu autor.

A la segona part, Ferri, de penal, al minut 57, i al minut 70 ha posat el 0 a 3 al marcador. L’únic gol andorrà ha arribat al minut 73 quan Lima ha superat la porteria tarragonina.

El pròxim partit del Torreforta serà a casa contra un Vista Alegre situat en zona de descens.

El Jesús, amb poques opcions de permanència

El Jesús i Maria ha desaprofitat l’ocasió de millor la seva situació a la tabla i ha perdut per 1 a 4 contra el Centro Europeo. L’equip ebrenc té molt difícil, però no impossible, la salvació, però aquest dissabte la classificació se li ha complicat i molt.

Tot i ser el primer a marcar, per mediació de Jesús Josep al minut 23, l’equip visitant s’ha mostrat molt superior. Tres minuts després Han ha fet l’empat, resultat amb el qual s’ha arribat al descans.

La segona part ha estat clarament dominada pel Centro Europeo, equip que ha fet tres gols més. Mario, al minuts 62 i 77, i Castellanos, al 71, han marcat les diferències davant un Sergi Auré que poc ha pogut fer per evitar els gols.

La pròxima setmana el Jesús i Maria visitarà l’Igualada.

Seguiu els resultats i classificació del Grup 2 de Primera Catalana en aquest enllaç.