.

Vieri, fent de penal el definitiu 3-3

El Torreforta s’ha hagut de sobreposar i fer un esforç titànic per superar l’adversitat de tenir dos gols en contra. I no ha estat contra qualsevol equip, sinó tenint davant un conjunt a qui la Primera Catalana ja li ha quedat petita, lidera el grup amb 13 punts per damunt tot just dels tarragonins i fa olor d’ascens assegurat.

Allò que sempre diem que el Torreforta ensenya quan s’hi posa ho ha fet avui davant la seva afició, en un matí lleig per la llevantada, però apassionant per les alternatives al joc i al marcador.

Els barcelonins, un conjunt històric que gairebé s’està passejant per la categoria, han tingut la sort d’avançar-se molt aviat en el marcador, al minut 12. El seu davanter Juanlu faria avui un ‘hat trick’.

Prince, en una jugada durant la primera part

Al 0-1 li ha seguit poc després el segon gol.  Però lluny de rendir-se, els homes de José Miguel López han mantingut el tipus i han donat la cara. El Martinenc movia molt bé la pilota i era letal en contracops i jugades d’estratègia. Amb un partit vibrant, David Molina escurçava distàncies al minut 28. Tot, en molt pocs minuts. Amb 1-2 acabaria la primera part i amb un canvi en el Torreforta: Cuqui Palanca substituiria Eder.

Però només començar la segona part, el Martinenc feia el tercer. Un 1-3 semblava massa, i més contra el Martinenc, però aleshores ha sortit el Torreforta de les grans ocasions que està enlluernant aquesta temporada per la seva convicció en la victòria, i ha aconseguit empatar, un gran premi a l’esforç col·lectiu. Primer Caludio ha fet el 2-3 i a tres minuts del final, unes mans dins l’àrea han suposat un penal. Aquest cop Vieri no ha fallat i l’alegria s’ha desbordat al camp. Els barcelonins han reclamat unes mans a la darrera jugada, que no han estat assenyalades. El partit ha acabat amb l’empat a tres i força tensió entre jugadors, tècnics i públic.

Fitxa:

CDC Torreforta: Pedro, Puerto, Raúl, Miranda, Eder (Cuqui Palanca, min. 45), Molina, Prince, Carlos, Guaita, Óscar i Vieri.

Martinenc FC: Carulla, Edgar, Diego, Sergio, Acosta, Alberto, Pitu, Céspedes, Vinuesa, Joel i Juanlu.

Gols: 0-1, Juanlu (min. 12). 0-2, Juanlu (min. 21). 1-2, David Molina (min. 28). 1-3, Juanlu (min. 49). 3-3, Vieri (min. 87)

Àrbitre: Sergi Carrero.

Estadi Municipal del Torreforta: Uns 200 espectadors, amb una nodrida presència de seguidors del Martinenc.