.

Edu remata de cap l'un a zero

L’excés de confiança i la manca de tres jugadors claus han condemnat un Torreforta molt superior a veure com l’Andorra li empatava a 3-3 un partit que al minut 64 guanyava per 3-0 i que feia tota la pinta que acabaria en golejada. No val a badar, i menys amb jugadors titulars que avui no hi eren. Només en vuit minuts l’equip tricolor ha empatat, fent el darrer gol amb un discutit penal. Tot i que la defensa ha estat fins aleshores supèrbia, amb un Edu que fins i tot s’ha permès el luxe de fer el primer gol, els del Principat han vist premiada la seva major intensitat. L’empat, però, no ha deslluït la jornada de presentació de tots els equips del Torreforta, una festa que s’ha celebrat en acabar l’encontre. La marxa dels blaus per la categoria continua sent sensacional.

Els jugadors tarragonins, celebrant el 2-0

El Torreforta, sisè a la classificació quan començava la jornada, es podia plantejar fins i tot escalar al segon lloc, o al quart en el pitjor dels casos. I durant bona part del partit ha governat l’encontre com si fos gairebé d’una categoria superior. Al minut 22, els tarragonins tenien una gran ocasió, amb una bona passada d’Edu a Ferri i un xut d’aquest que aturava el porter visitant. El Torreforta s’havia fet amb el control del partit i el primer gol arribaria a prop de la mitja hora de joc. Molina centrava una falta per la dreta i Edu remata de cap a la xarxa. No havien passat ni quatre minuts i arribava el 2-0. Eder, immens avui, deixava sentat un rival -una imatge repetida tot el partit-, la passava a José Castro, que des de la dreta centrava perquè Ferri, pitxitxi del grup 2, rematés lluny del porter. Amb el 2-0 baixaria la intensitat, tot i que al minut 44, Molina faria una perillosa centrada per l’esquerra, que aturaria Andrés Benítez.

La bogeria

La segona part no tindria res a veure amb la primera. Hi viuríem dos partits diferents. En primer lloc, el Torreforta, fidel a la línia de la primera part, faria als dos minuts el 3-0, obra de José Castro després d’una gran jugada per la dreta d’Edu. Tot semblava dat i beneït. Però entre el minut 64 i el 72, l’Andorra empataria. Els dos primers gols serien bastant semblants: centrades per la banda i remats de cap. I el tercer, per un penal força discutible d’Edu. Ildefonso Lina anotaria el sorprenent empat malgrat que Pedro li havia endevinat la intenció.

Alves ha fet de cap el 3-1

A partir d’aleshores, els darrers 20 minuts de joc serien un intent a la desesperada del Torreforta de resoldre el partit, demostrant la seva superioritat, però ja no hi hagué temps de fer el quart gol.

Pedro endevina la direcció, però no pot evitar el 3-3

Empat sorprenent, doncs, que no malmet la sensacional primera volta dels tarragonins, que s’han guanyat una merescuda aturada de Nadal.

Fitxa:

Alineacions:

CDC Torreforta: Pedro,  Edu, Cornejo, Guaita, Puerto, Prince, Ferri, José Castro, Eder (Marcos, min. 77), David Molina (Carles,. min. 45) i ‘Cuqui’ Palanca (Chico, min. 86).

FC Andorra: Andrés Benítez, Rubio, Sánchez, Lina, Ayala, Clemente, Alves, Do Nascimento (Giménez, min. 55), Gómez, Andorra i Onejee.

Gols: 1-0, Edu (min. 28). 2-0, Ferri (min. 32). 3-0, José Castro (min. 47). 3-1, Alves (Min. 64). 3-2, Onejee (Min. 69). 3-3, Lina (penalti, min. 72).

Àrbitre: Santiago López.

Estadi Municipal de Torreforta: Bona entrada, unes 400 persones, que no s’han volgut perdre tampoc la presentació de tots els equips del club.

Consulteu els resultats de la jornada del Grup 2 de Primera Catalana i la classificació en aquest enllaç.

Tarragona21.cat us oferirà dilluns el videoresum del partit.