.

UD TORREDEMBARRA 3 – CD MORELL 0

Celebració dels jugadors del Torredembarra. Foto:David Sánchez a Twitter

El derbi entre Torredembarra i Morell ha tingut poca història.

Els torrencs en plena ratxa de resultats positius han passat per sobre dels de Joan Antoni Pallarès que han encaixat la tercera derrota de la temporada.

Dos gols just abans del descans han sentenciat un partit de dos equips que arribaven a l’encontre amb uns números immaculats les darreres jornades.

Morales al min 41 ha obert el marcador a favor del Torredembarra i tres minuts més tard Gabri Vidal ha fet el 2 a 0 que deixava el partit gairebé vist per setència justa abans de que l’àrbitre marqués el camí dels vestidors.

A la segon part l’altre germà Vidal, l’ex Pobla, Iván Vidal s’ha sumat a la festa dels de Jose Izquierdo i ha fet el 3 a 0 definitiu al minut 65.

Tot i la derrota l’equip de Joan Antoni Pallarès seguirà líder una jornada més amb 52 punts. La temporada del Morell és per enmarcar i anté un marge de quatre punts davamt del Catllar que jugarà aquesta jornada al camp de l’Almaselles.

El Torredembarra per la seva banda suma 36 punts i mira ja cap a la part alta de la classificació d’aquesta primera catalana.