.

Imatge de final del partit de Bàsquet Torredembarra. Foto: Cedida

Imatge de final del partit de Torredembarra B.C . Foto: Cedida

La victòria aconseguida per el Torredembarra B.C al Pavelló Sant Jordi, aquest dissabte contra el C.B Vila-seca per 9 punts de diferència, suposa per els de Vicente Núñez, quedar primers classificats del Grup 6 de la Tercera Catalana i assolir l’ascens directe a Segona Catalana.

Partit molt disputat el que es va viure al Pavelló sant Jordi, donat que el Vila-seca que es trobava segon classificat a un sol punt de diferencia, venia amb la intenció d’aconseguir la primera plaça del Grup i l’anhelat ascens de categoria.

Els de Torredembarra arropats per unes 450 persones que omplien les grades del Pavelló Sant Jordi, sabien que havien de competir al seu màxim nivell per assolir l’objectiu de temporada.

Al primer quart va ser verdinegre ,22-11, els Torrencs van aconseguir una avantatge de 11 punts, el que va fer pensar a més d’un que seria un partit fàcil. Al segon quart els de Vila-seca van començar a trobar el seu joc habitual i comença a retallar la diferència, arribant al descans amb un 32-26 en el marcador.

A la represa i durant tot el tercer quart, les ocasions es repartien i es va poder mantenir la diferencia a favor del Torredembarra 45-39.

Finalment, en el darrer quart, els de Vil-seca ho van donar tot i es va començar a retallar les diferències fins que a menys de dos minuts per la finalització s’avançava en el marcador. L’últim minut, el Vila-seca avantatjava per quatre punts als de Torre 51-47, moment que en els de casa van capgirar la situació i van aconsegueixen empatar a 52-52.

A la prorroga, en lo que anomenaríem la ” Final Perfecta “, els jugadors arropats en tot moment per el públic assistent, van aconseguir la victòria 64-55, l’ascens de categoria a Segona Catalana i quedar campions de la lliga el Grup 6 de la Tercera Catalana.