.

.

TOTS 21

Les set pistes de pàdel de l’ens esportiu han acollit una competició disputada del 14 al 19 d’octubre i que ha comptat amb 6 categories

Les set pistes de pàdel de l’ens esportiu han acollit una competició disputada del 14 al 19 d’octubre i que ha comptat amb 6 categories

Les pistes de pàdel del Golf Costa Daurada Tarragona Sports Center segueixen a ple rendiment, gràcies a l’activitat formativa que s’hi du a terme a diari i, també, a l’ampli ventall de competicions que està organitzant l’ens multiesportiu. Una de les darreres mostres d’aquesta intensa activitat competitiva es va viure del 14 al 19 d’octubre, gràcies a la celebració del Torneig Galera Group de pàdel. La cita va reunir fins a 150 jugadors, distribuïts en sis categories -3 de masculines i 3 de femenines, i quatre quadres addicionals de consolació.

Després de diversos dies de competició, la tarda del dissabte 19 d’octubre van tenir lloc les esperades finals de cadascuna de les categories, i que van coronar com a campions a Oscar Neira i Joaquin Gutierrez, i Sara Fuentes i Esther Puntes, en 1a categoria masculina i femenina, respectivament: a Alfons Masero i Sergio Valverde, en 2a masculina; a Anna Montaner i Cristina Navarro, guanyadores de la 2a femenina; a Fredi Carrero i Manel Pereira, millor parella de 3a masculina; i a Úrsula Hernandez i Cristina Miret, campiones de 3a femenina.

Per arrodonir el torneig i un cop coneguts tots els campions i campiones d’aquest Torneig Galera Group de pàdel, tots els assistents al mateix van gaudir d’un divertit partit d’exhibició. Aquest va comptar amb dues de les principals estrelles del pàdel català i actuals jugadors del circuit professional World Padel Tour, com són Tonet Sans i Gerard Francino, els quals van formar parella amb els jugadors locals Ruben Peña i Xavi Pueyo, contribuint a posar un perfecte punt i final al torneig celebrat a les instal·lacions del Golf Costa Daurada Tarragona Sports Center.

L’ambient va ser excel·lent al llarg de tot el torneig, gràcies a la gran afluència de públic i al bon nivell dels participants que, a més, van ser obsequiats per l’organització amb diversos detalls i atencions, com una samarreta tècnica, cinc consumicions gratuïtes, avituallament líquid i sòlid als partits, etc.

A més i un cop finalitzada la competició, tots els inscrits van formar part d’un molt interessant sorteig de productes per cortesia de Galera Group, patrocinador del torneig, i que va obsequiar els guanyadors del sorteig amb diversos caps de setmana en hotels de luxe, lots de les millors marques de destil·lats, material esportiu de primer nivell i lots d’embotits ibèrics, entre altres.