.

.

TOTS 21

Les set pistes de pàdel de l’ens esportiu han acollit una competició disputada del 14 al 21 de juliol i que ha comptat amb 10 categories

El pàdel ha estat el gran protagonista els darrers dies a Golf Costa Daurada Tarragona Sports Center. Del 14 al 21 de juliol, l’entitat esportiva va acollir el segon torneig de l’estiu de l’especialitat, en una competició apta per a tots els nivells i que va reunir més de 150 parelles, confirmant l’èxit de convocatòria que ha assolit la cita.Els més de 300 jugadors congregats van ser agrupats en un total de 10 categories -cinc masculines i cinc femenines-.

Un cop realitzat el sorteig d’emparellaments, les set pistes de pàdel de què disposa Golf Costa Daurada Tarragona Sports Center van ser l’epicentre esportiu que, aquest passat diumenge, va coronar les 10 parelles guanyadores. Així mateix, també van disputar-se quatre finals de consolaciómentre que, un cop finalitzada la competició, el torneig va donar pas a l’acte de lliurament de premis, en el qual es va distingir les parelles guanyadores de cadascuna de les categories en competició, i que van ser Ainara Pozuela i Carlota Garcia, en 1a femenina; Ruben Peña i Xavi Pueyo, en 1a masculina; E. Ponenech i T. Juan (2a femenina); A. Montiel i E. Jensen (2a masculina); P. Granados i A. Font (3a femenina); A. Muntaner i A. Martí (3a masculina); S. Pons i T. Anguera (4a femenina); J. Cot i R. Ortiz (4a masculina); M. Giner i A. Fernàndez (5a femenina) i J. Guitart i N. Guitart (5a masculina).

Així mateix, l’acte de cloenda del Torneig Altrad Rodisola del circuit Maximum també va incloure un gran sorteig de regals cedits pels patrocinadors HEAD, Lexus i Munich. A més, tots els participants van gaudir també d’un exquisit aperitiu de cloenda amb el marisc de Marisc Mediterrani, en una vetllada amenitzada musicalment pel DJ resident.

Torneig solidari “La petita Emma”

D’altra banda, el Golf Costa Daurada Tarragona Sports Centerha obert el període d’inscripcions per a la disputa del torneig solidari “La petita Emma”, que tindrà lloc aquest proper divendres, 26 de juliol. Més enllà del vessant esportiu, el gran objectiu d’aquest torneig és donar suport a l’Emma, que amb només un any i mig fa front a una malaltia greu crònica. Per això, la recaptació íntegra que assoleixi aquest torneig serà destinada a ajudar la petita Emma i la seva família en la seva lluita diària.La competició consistirà en la disputa de partits limitats per temps, en horari de 18 a 22.30 hores. En acabar, l’organització oferirà als participants del torneig un gran sorteig de regals i un aperitiu de cloenda, amb el qual es posarà punt i final al torneig solidari “La petita Emma”. A més, tothom qui vulgui col·laborar amb aquesta iniciativa podrà fer-ho a través de la fila zero.