.

.

TOTS 21

Imatge de la roda de premsa d’aquest migdia. Foto: Cedida

Aquest dijous ha tingut lloc al restaurant Cal Gallissà la roda de premsa d’El Tomb de Reus anunciant els nous canvis i millores de l’entitat per ajudar als comerços de la ciutat a afrontar l’època post-COVID.

Segons el president de l’entitat, Josep Pallejà, «és ben conegut que El Tomb de Reus aposta pel futur i per fer una APEU al centre de Reus, però també ha d’avançar en el seu dia a dia treballant per a que la situació actual es transformi en oportunitats. El Tomb de Reus ha de ser un lloc al mapa, i aquest és el nostre principal objectiu».

Per Pallejà, «ens adentrem en una nova etapa, doncs, on la digitalització es reflexa com una eina de suport cap al comerç físic per a que els comerços generin més oportunitats de negoci. Una de les accions que hem pres és la de fer cursos formatius per ajudar a empresaris i col·laboradors a aprofitar el món digital com a tal. Aquests cursos es faran telemàticament, en grups de màxim 30 persones, i en un total de 8 sessions per grup. El temari  és molt pràctic i està lligat al projecte de digitalització».

L’equip tècnic, integrat fins ara per l’Ana López i una empresa subcontractada es redissenya, i s’estructura de la següent manera:

– Manté l’Ana Lopez com a responsable de la gestió administrativa i de les operacions.

– Recupera a la Laura Collado, aquest cop en plantilla, que es farà càrrec de les tasques de comunicació, fins ara subcontractades, i tindrà entre altres la responsabilitat de donar suport a la digitalització dels establiments.

– Encarrega un Pla Estratègic d’El Tomb de Reus a Olga Solans de l’empresa Icònic, que, a més a més, assessorarà com a col·laboradora externa per tal de planificar correctament totes les activitats.

Redacció