TOTS 21

Una imatge de la presentació de la campanya. Foto: Cedida

El Tomb de Reus ha presentat aquest dilluns, a les instal·lacions de vins De Muller, la seva nova iniciativa comercial batejada amb el nom de ‘Tombs’. Consisteix en l’estratègia de les «vendes creuades», tal com ho ha definit el president de l’entitat, Jacint Pallejà.

El procés per participar-hi és el següent: en comprar als establiments d’El Tomb de Reus (comerç, bellesa o serveis), el client rebrà un codi QR que haurà de validar en aquest web i reservar una ampolla de vi escumós Reina Violant Reserva, de De Muller. Després, en anar a un dels restaurants inclosos a l’associació El Tomb de Reus i en fer una consumició mínima de 20 euros, rebrà el codi QR i l’ampolla.

La campanya es farà del 14 de setembre al 17 d’octubre o fins a final d’existències i permetrà tan sols una ampolla per persona. En total es repartiran 1.000 ampolles d’un preu aproximat d’entre 12 i 13 euros. Tombs rep la col·laboració de la regidoria de Promoció de Ciutat. La regidora, Montserrat Caelles i el gerent de De Muller, Pere Martorell, han valorat «molt positivament» aquesta nova campanya comercial.

Redacció