.

.

TOTS 21

Aquests dies arranca l’espectacle itinerant per diversos eixos comercials on el Pare Noel arribarà acompanyat dels seus follets i música en directe. Foto: Ajuntament

Els actes més tradicionals de Nadal organitzats per la conselleria de Comerç arrenquen aquests dies. El Tió de Nadal, una figura mida XL, continua itinerant pels diversos eixos comercials. Si ahir se’l va veure a Sant Salvador, avui serà a La Granja i a Boscos. Demà, de 10.30h a 13.30h es deixarà veure per la plaça dels Carros i, el 24 de desembre, de 17.30 a 20.30h. a la plaça Imperial Tàrraco. “Continuem omplint de vida els carrers i places del centre i dels barris amb accions que combinen la tradició nadalenca amb nombrosos actes i propostes culturals que la ciutat viurà enguany per primera vegada. El principal objectiu és continuar estimulant el comerç de proximitat amb actuacions consensuades amb el sector”, apunta el conseller de Comerç, Dídac Nadal.

També aquests dies arranca l’espectacle itinerant per diversos eixos comercials on el Pare Noel arribarà acompanyat dels seus follets i música en directe. Avui fins al migdia serà a Sant Pere i Sant Pau i demà, de 18.00h a 20.00h. a la Torre dels Vents, Plaça Imperial Tarraco, Pere Martell, Moll de Pescadors, Sant Joan, Sant Pere, Pere Martell, Carrer Reial, Plaça dels Infants, Plaça dels Carros, Carrer Apodaca, Carrer Unió, Carrer Gasometre, Lleida, Plaça Corsini, Carrer Canyelles, Rambla Nova, Comte de Rius, Rambla Vella, Balcó del Mediterrani.

  • Divendres 24 matí. 11:00 a 13:00. La Granja – Camp Clar. Inici: Carrer Gran Canàries, Illes Balears, Amposta, Riu Glorieta, Riu Fluvià, Prades, Riu Segre i Rambla de Ponent.
  • Divendres 24 a la tarda. 18:00 a 20:00. Diferents llocs de la ciutat (nucli urbà nord) Inici: Pla de la Seu, Carrer Major, Baixada de Misericordia, Portalet, Rambla Vella, Sant Agustí, Rambla Nova, Carrer Unió, Gobernador Gonzalez, Plaça Corsini, Lleida, Plaça Ponent, Prat de la Riba, Ramón i Cajal, Font del Centenari, Antoni Rovira i Virgili, Avd. Catalunya, Estanislau Figueres, Sant Fructuós, Plaça de la Font, Cós del Bou, Baixada de la Peixeteria, Plaça del Rei, Santa Anna, Fórum i Plaça de les Cols.

Així mateix, també fins el 24 de desembre hi haurà els Follets Màgics. Es tracta d’un gran nombre de ballarins que cantaran i ballaran també pels principals carrers comercials.

Continua l’Escenari Amic/ga Invisible

A banda, continuen altres de les activitats programades com l’escenari de l’Amic/a invisible que segueix acollint nombrosos espectacles d’entitats de la ciutat.

  • 22 de desembre a les 18h: Continua el cicle ‘Nadal Musical’ amb col·laboració de la Via T. Aquest cop puja a l’escenari l’escola de musica moderna Aula Músics.
  • 23 de desembre a les 18h: (El mateix). Continua el cicle ‘Nadal Musical’ amb col·laboració amb la Via T. Aquest cop puja a l’escenari l’escola de musica moderna Aula Músics.

Redacció