.

Després de dues setmanes sense jugar, el TGN Bàsquet torna a la competició demà al Sagrat Cor contra el CN Terrassa (18.30 h). El conjunt lila no juga des de la primera jornada, el 16 de setembre, primer perquè va ajornar el segon partit contra el Cerdanyola —es jugarà el 3 de novembre— i després perquè li tocava jornada de descans —és un grup de 9 equips i un descansa cada setmana—.

En aquell primer partit de lliga contra el Sant Nicolau (45-38) el conjunt lila va aconseguir la victòria i ara espera sumar-ne una nova més. El CN Terrassa ha disputat també un partit i l’ha perdut i, per tant, necessita guanyar per no veure com es complica la seva situació a la taula classificatòria.

A banda de Maria Velasco, que es recupera d’una lesió al genoll, l’entrenador Albert del Rey no té cap baixa més i està previst que debuti la nova incorporació de l’equip, la nord-americana April Watson, que va arribar a Tarragona aquest dilluns. Watson tindrà els primers minuts en una competició que no coneix i després de fer només tres entrenaments, una prova de foc, per tant, per a ella. La seva presència pot aportar més rebot, intimidació i joc al pal baix, fent que el TGN Bàsquet tingui més possibilitats ofensives.

S’espera un pavelló del Sagrat Cor ple de gom a gom per donar suport a les noies del TGN Bàsquet en un partit d’aquesta primera fase que ha de ser cabdal per aconseguir classificar-se en el grup d’ascens a la segona part de la competició.