.

Laura Pascual culmina un contraatac en el partit de la setmana passada contra el Femeni Sant Adrià B. Foto: Rafa Marrasé / TGN Bàsquet

No ha pogut ser. El sènior femení ha perdut aquest vespre el segon partit de la lliga després de caure a la pista del Grup Barna, un conjunt que enguany tornava a la màxima categoria del bàsquet català després d’ascendir de Primera.

El matx, que ha començat molt bé per les liles (0-4, minut 2), s’ha capgirat de seguida gràcies a la reacció de les barcelonines que, de la mà d’una exjugadora del conjunt tarragoní, Laura Tierno, han dominat amb claredat. Tierno ha liderat el seu equip sent la màxima anotadora del matx, amb 15 punts, i al descans ja n’havia anotat 10, dos triples inclosos. Una altra vella coneguda de les liles, Claudia Pérez, que va militar al TGN Bàsquet fa dues temporades, ha anotat 10 punts.

Al final del primer quart, el marcador mostrava un resultat de 13-6 i les diferències s’han anat ampliant amb el pas dels minuts. El TGN Bàsquet no ha estat gens inspirat en atac, sense aconseguir avantatges en les seves accions ofensives, un fet que ha provocat la seva baixa anotació. Les pèrdues de pilota han provocat nombrosos contraatacs de les locals que han arribat al final del segon quart amb un còmode avantatge de 19 punts (35-16).

En la segona meitat s’ha pogut veure una millor versió de les tarragonines que, però, no ha estat suficient per a sumar el primer triomf. Així, en els inicis del tercer quart el Grup Barna ha aconseguit la màxima diferència a favor seu, 23 punts (45-22) i el triomf semblava una quimera pel TGN Bàsquet. Amb tot, les noies que entrena Juan Carlos Arjona no s’han rendit i tot i que el desavantatge continuava sent enorme al final del període (54-35), la dinàmica ja era diferent.

En els últims deu minuts, el TGN Bàsquet ha guanyat el parcial (5-12), però la diferència desfavorable era tan gran que la derrota s’ha consumat finalment.