.

El partit contra el Safa Claror (57-37) va servir també de comiat de Laura Vilamajor, que deixa la competició, Foto: TGN Bàsquet

El sènior del TGN Bàsquet finalitza la temporada amb una magnífica segona fase, on s’ha endut els sis partits jugats. La darrera victòria ha estat contra el Safa Claror (57-37), en un partit on cap dels dos equips tenia res a perdre. Les liles han començat amb nervis el matx, al minut 5 el parcial era de 2-10, però una bona reacció defensiva a temps ha fet que el quart acabes 10-12. L’actitud de les tarragonines al segon període ha sigut la clau que ha marcat una diferència de 10 punts en el marcador, que ja no ha deixat de pujar fins al final de l’enfrontament. La intensitat defensiva de les locals ha fet que les del Safa encaixessin un parcial de 16-4 al tercer període. Les barcelonines no han tingut la mateixa energia que en el partit d’anada i després del descans no han aconseguit aturar els atacs ràpids de l’equip lila, que han arribat a aconseguir fins a 23 punts d’avantatge. L’últim temps ha estat més igualat, però la victòria lila ja estava sentenciada.

Quan faltaven 40 segons Laura Vilamajor, que deixa la competició, ha sortit del camp aclamada per l’afició que li ha dedicat un fort aplaudiment i que ha corejat el seu nom mentre sortia del terreny de joc. Una imatge que l’ha emocionat a ella i a alguna de les seves companyes.

L’entrenador Víctor Neila està molt content per les jugadores, que han pogut viure a casa l’últim partit de la lliga, i per acabar la segona fase sense derrotes i amb una immensa alegria per la temporada feta. “Ens ha costat entrar al partit, ja que hi havia moltes emocions pel mig, però ho han sabut tirar endavant de la millor manera”, comenta Neila molt satisfet amb la gran feina del seu equip.

La més veterana de la plantilla, juntament amb Ona Fort que va penjar la samarreta la temporada passada, es retira després de 10 temporades vestint de lila, 4 a primera catalana i 6 a Copa Catalunya. Familiars i amics li han fet una pancarta amb la frase “El bàsquet que fas és la persona que ets”. Tot l’equip vestia amb una samarreta especial dedicada a la Vila i entre llàgrimes d’emoció li han entregat un ram de flors.