.

El tenista Josep Freixas, del Club Gimnàstic de Tarragona. Foto: Cedida

El jove tennista Josep Freixas de la secció del Club Gimnàstic de Tarragona es va proclamar guanyador del Máster del circuit juvenil d’estiu 2016, que va tenir lloc el passat mes d’octubre a les instal·lacions del Club de Tennis Mataró.

El recent campionat aconseguit es tracta d’una competició amb un alt grau de dificultat en la qual només es classifiquen els vuit millors jugadors de Catalunya; concretament, els que han tingut els millors resultats durant la temporada d’estiu. En el camí fins a la final, el grana Josep Freixas en els quarts de final va eliminar a Àlvar Sola per 6/3 i 6/3, i en semifinals a Martí Saiz per 7/6 i 6/2. Mentre que en la final va guanyar a Noah Regas per 6/3 3/6 i 10/3, en un dur partit que es va decidir al tie-break i va caure a favor del jugador tarragoní.