.

El Nàstic no ha pogut amb un dels rivals potents de la categoria. Foto: LFP

Primera derrota a casa en tretze mesos i opció perduda de ser líders provisional. No cal preocupar-se en excés, algun dia havia de passar i el rival, l’Alcorcón, és un clàssic equip perillós de la Segona. Sí cal preocupar-se per les mancances al mig del camp i a la defensa. Les errades han donat vida a l’Alcorcón, i els grana no han reaccionat com en altres jornades. Ha jugat millor el Nàstic, però el 0-2 ha pesat molt. Ja eren massa partits remuntant.

En l’inici, Giner en tenia una bona al punt de penal al minut cinc, però se li escapava la pilota.

Una lesió a l’equip contrari forçava un canvi al minut 10 a l’equip castellà. Entrava Román per Chema. Primers quinze minuts sense ocasions, amb tensió per part dels dos equips, però evitant ambdós de no cometre errors. Línies molt marcades de quatre i quatre i massa lentitud en la creació grana.

Al minut 25 arribava la primera gran ocasió amb una gran combinació. Giner la cedida a Marcos, que l’engaltava a la frontal i Dimitrovic la salvava. S’animava i s’agradava el Nàstic i Emanà feia una bona jugada per la banda, amb una centrada perillosa. El seguia una centrada de Mosa per seguir imposant el domini. Semblava que la cosa pintava bé.

Marcos de la Espada s'ha vist avui impotent. Foto: LP

Marcos de la Espada s’ha vist avui impotent. Foto: LP

Calia vigilar les contres i efectivament, l’ex de l’Olot Calavera feia un tall oportú en una contra madrilenya.

Al minut 33, Pablo Marí rebia una justa targeta groga per una forta entrada tallant una contra del rival. Jean Luc ho intentava després d’una falta i aturava el porter serbi de l’Alcorcón. Al minut 36 arribava la primera opció de l’Alcorcón. Responia Bouzón rematant un córner i Dimitrovic atrapava la bimba. Acabava la primera part amb l’empat a zero inicial. Molt toc i porques ocasions de gol, però un Nàstic sobri oferia una bona imatge davant un rival que buscava la seva opció.

Arrancada amb gol

A l’inici de la segona part canviava el panorama. Oscar Plano la rebia a la frontal en una pèrdua de pilota local, i l’escorava a la banda esquerra del pal de Reina. Minut 49. Primera ocasió rival, primer gol. Gerro d’aigua freda, i tocava de nou remuntar, una especialitat grana a la Segona. Poc després, Marcos rebia una groga en fer un salt amb falta.

Reaccionava Vicente Moreno traient un altre davanter, Alex López, i sentant Emaná, però el Nàstic necessitava no perdre pilotes i apretar més. Justament un pèrdua sentenciava el matx. David Rodríguez se n’anava en una fallada incomprensible entre Bouzón i Pablo Marín. Erraven els dos centrals i Rodríguez feia el segon.

Els grana han sofert la primera derrota a casa en tretze mesos. Foto: LFP

Emaná ha acabat substituït. Foto: LFP

A la següent Marcos buscava una ocasió, però a la següent l’Alcorcón en tenia una de nova. Fallava el centre del camp, quedava menys de mitja hora i la situació era calcada a la de l’arrencada de Lliga contra l’Albacete, però amb menys bon joc.

Acabava de sortir al camp Naranjo per Mosa i en un córner l’enviava al pal. Els grana, a contrarrellotge, buscaven un nou miracle, però el 0-2 començava a pesar. Això deixava opcions a l’Alcorcón per poder tenir ocasions a la contra. Reina atrapava la pilota en una entrada perillosa d’Oscar Plano.

No reaccionava el Nàstic i a més havia de vigilar de no rebre el tercer. El mig del camp i la banda esquerra feien aigües. Una nova errada defensiva donava opció al 0-3. En aquesta tesitura Marcos tenia l’1-2, sol davant del porter i d’un defensa. S’embolicava sol. Rayco intentava salvar l’honor en una darrere ocasió, però avui no hi havia manera.

No es mouria el 0-2, un resultat excessiu. Decepció en una tarda gris, amb amenaça de pluja. Les tempestes dels darrers dies que han afectat seriosament el Camp de Tarragona han obert una via d’aigua al centre del camp i a la defensa. Que sigui breu.