.

.

TOTS 21

Imatge d'El Teler de Llum.

Imatge d'El Teler de Llum.

El Teler de llum – Centre d’Art de Tarragona continua treballant per ser un referent al territori, i avui ho fa presentant les noves propostes sorgides de la convocatòria pública del passat mes d’abril, per a presentar projectes tant de mediació com de difusió; com a principals línies de treball a l’entorn de l’art contemporani.

Finalment són deu projectes els que portaran l’Art a la ciutat; que corresponen al programa de difusió i dos projectes escollits, dins el programa de mediació, els que giraran a l’entorn del concepte l’Art i tu i una tercera vessant que s’incorpora que és l’Art Web. Així doncs, el Teler de Llum ja compta amb una xarxa de projectes on la ciutat es converteix en un escenari amb “tot l’espai per a l’art”.

Les propostes han estat moltes i de qualitat, vingudes dels als artistes de la ciutat que han entès el projecte i ràpidament s’han bolcat a fer possible aquesta xarxa d’activitats a l’entorn de l’art contemporani, aplicant el model del Banc de la Cultura, on el Teler és un agent catalític un projecte que facilita que les coses succeeixin i es visibilitzin. “Les administracions ja no fan de repartidora de diners, sinó que catalitzen idees i propostes”, ha dit la Tinent d’alcalde de Cultura, Begoña Floria.