.

.

TOTS 21

La presentació s'ha fet aquest matí.

La presentació s'ha fet aquest matí.

Dotze persones, empreses i entitats rebran enguany un dels reconeixements dels Premis Ones que s’entregaran el proper 6 de juny al Teatre Metropol i que enguany arriben a la seva vintena edició. Coorganitzats per primer cop entre l’Ajuntament de Tarragona i Mare Terra Fundació Mediterrània, els Ones reconeixeran la tasca realitzada per la Fundació Casa del Tibet de Barcelona, el projecte de reserva de la biosfera que promouen l’Ajuntament de Soria i la Fundación Oxigeno, l’aposta periodística d’Ecoticias i la labor del fotoperiodista Gervasio Sánchez.

També rebran un dels reconeixements Ones 2014 la ong Mission Alliance de Sierra Leone, la Fundació Tarragona Smart Mediterranean City, el grup de comunicació Idex, l’economista Josep Maria Gay de Liébana,  el grup empresarial Mara, el líder de la comunitat gitana Juan de Dios Ramírez Heredia, l’organització Etnia de Portugal i el poeta Ángel González Quesada.

Els Premis Ones, que aquest dimecres s’han presentat a la premsa, són, en paraules del Regidor de Relacions Ciutadanes de l’Ajuntament de Tarragona, Paco Zapater, un clar exemple de les accions que fan que les ciutats caminin i a les quals cal donar sempre el màxim suport.

Ángel Juárez, President de Mare Terra Fundació Mediterrània, ha explicat que “després de vint anys organitzant aquest premi, i amb la nomina de premiats que el formen, és molt important que passin a ser patrimoni de la ciutat amb aquesta col·laboració conjunta que s’ha establert amb l’ajuntament”. Durant l’acte d’entrega dels Premis, l’Alcalde de Tarragona lliurarà a Mare Terra Fundació Mediterrània el Diploma de Mèrit Cívic.

La música de l’acte la posaran els cantautors Pedro Castro i Oliver a més de l’actuació del Grup Sal 150. Iris Pérez García posarà el toc oriental amb el seu espectacle de danses clàssiques de l’Índia.

Les entrades per la gala d’entrega dels Premis Ones són gratuïtes però cal fer abans la corresponent reserva via telèfon, al 977 551 300, o per correu.