.

.

TOTS 21

La companyia Pepa Plana actuarà divendres al Teatre Auditori del Morell. Foto: Cedida

La companyia Pepa Plana actuarà divendres al Teatre Auditori del Morell. Foto: Cedida

L’escenari del Teatre Auditori del Morell rebrà, aquesta setmana, la tercera cita de la temporada cultural del municipi, una programació impulsada des de la Regidoria de Cultura i festes del consistori morellenc. Es tracta d’un espectacle de la companyia Pepa Plana titulat Si tu te’n vas, que arriba aquest divendres 10 4 de febrer a les 21 hores. 

Una finestra, una llum. Una altra finestra, un quotidià. Una altra finestra, un edifici on tres dones ens parlen d’un no poder parar. Tot s’ensorra, es trenca, la maleïda guerra eterna! Tres pallasses que es troben en aquest camí de l’èxode antic per recrear el món i tornar-nos el plaer de riure de les coses més petites, però posant el dit a la nafra quan les coses ens molesten. 

Viuen en les històries que s’han explicat en tots els conflictes i utilitzen números de pallassos antics per reafirmar la voluntat de ser còmiques. Tres heroïnes oblidades que ens expliquen la seva història amb la voluntat de riure i fer riure, per viure en la nostra memòria. Tot plegat, procedent de la companyia de la pallassa reconeguda amb el Premi Nacional de Cultura 2014 i el Premio Nacional de Circo 2022. 

Les entrades anticipades tenen un preu de 12 euros, i es poden adquirir tant a l’oficina del Centre Cultural del Morell, de dilluns a divendres de 16 a 20 hores, com online, a la plataforma elmorell.koobin.cat. A taquilla, una hora abans de l’inici de la funció, les entrades valen 15 euros. Els menors de 18 anys paguen un preu únic de 5 euros. 

Aquesta és la tercera proposta de la temporada, que s’allargarà fins al mes d’abril i que inclou circ, teatre o música, i a la qual posarà el punt final el 8è PrimaverArt, la mostra d’arts escèniques a peu de carrer del municipi.