.

.

TOTS 21

La companyia Du’K’tO presentarà l’espectacle ‘Cafuné’, que fusiona dansa i circ. Foto: Ajuntament

Després que el passat divendres el Quartet Mèlt trenqués el gel i tornés a donar vida a l’escenari del Teatre Auditori del Morell, la cultura se succeirà, si no hi ha contratemps, amb pràcticament una desena de propostes que s’allargaran fins al mes de desembre.

Així, des de la regidoria de Cultura i Festes s’ha volgut “fer una aposta decidida per la cultura segura i, seguint totes les mesures de seguretat adients, programar concerts, funcions teatrals, espectacles de circ…”, expliquen les responsables de l’àrea, Mònica Casas i M. Jesús Valldosera. Val a dir que algunes de les funcions són reprogramades del PrimaverArt, del cicle Dijous d’estiu o de la Festa Major de Sant Abdó i Sant Senén, amb el desig que finalment la ciutadania en pugui gaudir tot i l’estrany context global actual.

Propostes per a tots els gustos

La pròxima cita serà aquest divendres 2 d’octubre amb ‘Ye Orbayu’, de la Cia. Vaques; un espectacle de circ i amb música en directe. També passarà pel municipi la companyia Du’K’tO, que hi presentarà, divendres 16 d’octubre, la proposta ‘Cafuné’, que fusiona dansa i circ. I per acabar el mes d’octubre, divendres dia 30, serà el torn de la música, amb el concert de La Sra. Tomasa, que presentarà el seu nou disc ‘Alegre però peligroso’.

Ja al novembre, la companyia de teatre familiar La Baldufa oferirà ‘Embolic a la granja’, dissabte dia 14; dissabte 21 la companyia La Calòrica portarà a l’escenari ‘Ocells’, un dels millors espectacles del 2019 i que torna aquesta a la tardor amb gira i temporada a la sala Beckett de Barcelona; i dissabte 28 el públic gaudirà d’un clàssic, ‘La plaça del Diamant’, a càrrec de la companyia Eòlia.

Finalment, al desembre, Tornavís Teatre oferirà ‘Les qui venen amb mi’, un text de la morellenca Glòria Granell, divendres dia 4; i dissabte dia 12, espectacle d’humor amb Nothing de nothing.

Les entrades anticipades de totes les propostes es poden adquirir anticipadament trucant al Centre Cultural del Morell, al 977 84 21 76. Una hora abans de l’inici de cada espectacle també es podran comprar a la taquilla.

 Mesures sanitàries

Els actes es realitzaran seguint totes les mesures de seguretat indicades en matèria cultural. Així, es realitzarà un control de temperatura i caldrà netejar-se les mans amb gel hidroalcohòlic abans d’accedir a l’espai, i durant tota l’estona s’haurà de portar ben posada la mascareta, mantenint la distància de seguretat amb la resta de persones. A més, tant l’entrada com la sortida es farà de forma esglaonada.

Cal recordar que l’aforament del teatre s’ha vist reduït al 50%, de manera que estan disponibles 190 seients en total.

Redacció