.

.

TOTS 21

Una de les tapes que se serveixen enguany

El VI Tarragona dTapes enfila ja la recta final. A les portes del darrer cap de setmana, tradicionalment molt actiu pels establiments i força participatiu per la gent que aprofitarà per tastar les tapes pendents o repetir les que més els hi han agradat, el primer concurs i ruta de tapes de Catalunya ha superat amb escreix les previsions més optimistes i ha deixat enrere els resultats assolits a la passada edició, informa la Cambra de Comerç.

Així, alguns establiments ja han servit més de 10.000 tapes, a les que s’hi sumaran les que es despatxin divendres, dissabte i diumenge.

A les xarxes socials l’efecte Tarragona dTapes s’ha traduït en més d’un milió d’impactes a Facebook i Twitter. L’APP oficial i específica del VI Tarragona dTapes s’ha descarregat 10.000 vegades, el que posa de manifest la creixent acceptació d’aquesta eina que complementa els tapòdroms repartits, més de 25.000, i que s’han distribuït als mateixos establiments participants a la promoció, a la seu de la Cambra o des de la simpàtica furgoneta d’època de Moritz que durant tota la campanya s’ha passejat per la ciutat.

Quant a la web del Tarragona dTapes val a dir que s’han vist 31.000 pàgines.

Pel que fa a la campanya solidària de donació de sang, més de 400 persones han passat ja per l’Hospital Joan XXIII tot recolzant la tasca del Banc de Sang i Teixits.

El VI Tarragona dTapes va començar el passat 25 d’abril i clourà l’11 de maig.