.

Les jugadores mostren una pancarta a favor dels refugiats, abans del partit. Foto: Cedida

Victòria importantíssima de les jugadores del Tarraco davant del líder, el Reus Deportiu. Serietat, sacrifici i concentració des del primer minut. Un dels millors partits del femení del Tarraco que va arribar al millor moment possible: un punt separa ara mateix aquests dos equips, a falta d’una darrera jornada d’infart en què les tarragonines hauran de sumar com a mínim un punt més que les reusenques per guanyar el campionat.

El Tarraco es va avançar al minut 4 de partit amb una rematada de cap de Marta González a la sortida d’un córner. El domini local era clar, però el marcador no es va tornar a moure fins al minut 20, quan l’àrbitre va assenyalar penal a favor del Tarraco, que Chami es va encarregar de posar dins la porteria.

Pràcticament a la següent ocasió, un fort xut de Celia força l’error de la portera visitant i posa el 3-0 al marcador al minut 22 de la primera part.

Les alineacions inicials dels dos equips. Foto: Cedida

Les noies del Tarraco ho tenien tot de cara i aquesta confiança va fer que Celia s’atrevís amb un xut des de camp propi que la portera, avançada, no va arribar a aturar. Minut 36 de la primera part, 4-0. Abans d’arribar al descans, al minut 39, Alba s’inventa una vaselina des de la banda impossible d’aturar per la portera que posa el 5-0, resultat amb el qual s’arriba a la mitja part.

Segona part de control i de possessió per part del Tarraco. Moltes passades i poc risc per tal d’evitar que el Reus Deportiu generés perill. Al minut 51, a la sortida d’un còrner, les visitants encaixen el 6-0, un altre de Marta González aprofitant el desconcert defensiu

Passen 20 minuts més fins que arriba el primer gol del Reus, al minut 71, per un error de comunicació entre defensa i portera del Tarraco. Un gol en pròpia que suposa el 6-1. Finalment, a falta de un minut per acabar el partit, Laia, amb un molt bon xut, col·loca el 7-1 final al marcador.