.

L’equip absolut de waterpolo del CN Tàrraco va caure a casa davant un CN Reus Ploms molt superior per un contundent 5-15.

Els plomistes van imposar la seva qualitat en el primer quart, amb un parcial de 0-4 que reduïa les opcions del Tàrraco d’aconseguir un resultat positiu.

Els locals van tractar de reaccionar el el tercer quart però el joc a la boia visitant va dominar el partit i va deixar sense opcions un CN Tàrraco que no va plantar cara en cap moment del partit i es va mostrar molt desencertat.

El proper divendres el CN Tàrraco rep al CW Garraf.

Fitxa tècnica:

CN TÀRRACO (5): A. Román, O. Legarre, A. Morató (2), Montón, Veintimilla, O. Román, Cirera, Rabie (2), García (1), Pérez, Romero i Sumoy.
Entrenador: Jordi Figueras

CN REUS PLOMS (15): G. Martín, Álvarez (1), López, Vives, Aquerreta (3), Andrino, Miralles (7), Zamora, Bellido (2), Hierro (1), Recio (1) i Paredes.
Entrenador: Òscar Baella

Parcials: 0-4, 2-3, 2-2 i 1-4.