.

.

TOTS 21

El SpiSp torna a casa aquest cap de setmana. Foto:Victor Riverola

El SpiSp torna a casa aquest cap de setmana. Foto:Victor Riverola

El Club Voleibol Sant Pere I Sant Pau torna a casa. Després del periple de lliga de gener que ha portat al conjunt vermelló a disputar 3 partits a domicili i descansar-ne un, els tarragonins tornen davant del seu públic aquest dissabte per rebre a l’actual cuer de la lliga, el CV Sant Martí, que ocupa l’últim lloc de la taula després de perdre el cap de setmana passat davant el CV Saragossa.
L’objectiu dels cooperativistes segueix sent la victòria. Vlado Stevovski, entrenador del conjunt local va comentar que «Tornem a casa després d’un mes jugant tots els partits fora. Per nosaltres és un» plus «sumat a la motivació d’intentar continuar invictes en lliga»
Va recordar també la importància de no deixar escapar punts davant els rivals de la part baixa i va acabar dient que «és un partit que ens ha de servir per tornar a demostrar el nostre joc» recordant la devallada de nivell que es va produïr el cap de setmana passat davant el Balàfia Volei Lleida.

L’equip s’entrenarà amb normalitat i sense baixes demà a la tarda. El partit es disputarà al Pavelló Municipal de St. Pere i St. Pau, dissabte 6 a les 20h.