.

Aquest divendres, 31 de desembre, a les 12.30, TV3 oferirà en directe, des dels platós de Sant Joan Despí, el sorteig de la Grossa de Cap d’Any. Els encarregats de presentar el programa seran, per tercer any consecutiu, Laia Ferrer i Marc Giró

La Grossa de Cap d’Any 2021 ja escalfa motors. La novena edició del sorteig es transmetrà en directe des dels platós de TV3 divendres a les 12.30, tindrà una durada de 50 minuts i es faran un total de vuit extraccions.

Com és habitual, els bitllets estaran disponibles fins a l’últim moment. Loteries de Catalunya mantindrà operativa la venda online loteriesdecatalunya.cat fins a les 11.00 del mateix dia 31. També se’n podran obtenir números en els més de 2.000 punts de venda que comercialitzen els productes de Loteries de Catalunya, principalment estancs, llibreries, quioscos i bars.

Els premis del 2021

La Grossa de Cap d’Any 2021 va sortir al carrer amb una tirada de 50 milions d’euros: 45 milions en paper i 5 milions en suport virtual (a través del terminal i per la compra en línia). L’emissió es manté aquest any en els 100.000 números, i el preu és de 10 euros.

Pel que fa als premis, el sorteig torna a repetir fórmula i n’atorgarà un total de vuit: un primer premi de 200.000 euros per bitllet de 10 €; un segon de 65.000 euros per bitllet; un tercer de 30.000 euros per bitllet; dos quarts premis de 10.000 euros; i tres cinquens de 5.000 euros per bitllet. Així, durant el sorteig es faran un total de 8 extraccions: tres del cinquè premi, dues del quart i una del tercer, del segon i del primer.

Es mantenen els premis a les terminacions dels 8 números guanyadors (4 xifres, 3 xifres i 2 últimes xifres coincidents), així com els números anterior i posterior de cada un. A més a més, es reintegraran tots els bitllets acabats amb l’última xifra del primer premi. Així, aquest any, més de 850.000 bitllets podran tenir algun tipus de premi.

Els detalls dels vuit números premiats es donaran a conèixer a través del web de Loteries de Catalunya, loteriesdecatalunya.cat, que també oferirà la possibilitat de consultar els bitllets premiats de manera senzilla, a través d’un cercador.

Més facilitat per cobrar els premis 

Totes aquelles persones que obtinguin un premi de fins a 1.999 euros podran demanar a qualsevol punt de venda autoritzat una transferència directa al seu compte bancari, que es farà efectiva en un termini aproximat de 48 hores.

Als establiments de la xarxa comercial de Loteries de Catalunya es podran cobrar  premis en metàl·lic de fins a 120 euros i, a qualsevol oficina de CaixaBank, els premis des de 50 euros i fins a 150.000 euros.

En el cas dels bitllets guanyadors adquirits per internet, els premis es rebran directament al moneder del compte de l’usuari del web i, en cas que l’import sigui superior als 600 euros, directament al compte bancari que es va facilitar en el moment del registre al web de Loteries de Catalunya.

Així mateix, els premis de qualsevol import es podran cobrar fins al dia 31 de març de 2022 a la seu de Loteries de Catalunya, situada al número 33 del carrer Enric Granados de Barcelona. Per fer efectiu el cobrament, s’haurà de presentar el bitllet original de La Grossa de Cap d’Any.

Tots els beneficis, destinats a accions i programes socials per als col·lectius més desfavorits

Loteries de Catalunya fa més de trenta anys que està al costat de les persones que més ho necessiten. Els beneficis es destinen de manera íntegra al suport de projectes socials que es canalitzen a través del fons de loteries per la prosperitat i cohesió social. Al llarg de la seva història, l’entitat ha destinat més de 285 milions d’euros en diferents programes pels col·lectius més fràgils de la societat catalana:

  • Plans de protecció a la infància: prestacions per a famílies amb joves en risc d’exclusió social, suport als casals d’infants (centres diürns gratuïts que s’utilitzen com a suport assistencial i educatiu) i adequació de centres residencials d’Acció Educativa d’Infància i Adolescència.
  • Plans de protecció a la tercera edat: construcció, reconversió, rehabilitació, ampliació, reforma i equipament de residències i centres de dia.
  • Plans de protecció a persones amb discapacitat: rehabilitació i reconversió de residències.

Redacció

 

/* JS para menú plegable móvil Divi */