El ‘Sopar de les estrelles’ reuneix 120 persones al Morell

Aquesta tradicional cita suposa el final oficiós de la temporada festiva d’estiu per als habitants del Morell,

Un any més, els habitants del Morell van poder compartir una agradable nit gràcies al tradicional ‘Sopar de les estrelles’. Aquesta iniciativa va reunir 120 participants en la seva darrera edició, celebrada aquesta passat dissabte i que, com sempre, va comptar amb l’organització de l’Associació de Jubilats i Pensionistes del Morell.

Tots els assistents van gaudir del menú –que tothom va poder escollir entre vàries opcions- servit a la Rambla Joan Maragall, sota les estrelles i amb l’afegit que, un cop finalitzat el sopar, tots els participants d’aquest ‘Sopar de les estrelles’ van poder ballar i divertir-se al ritme de Shákata Duo, qui va amenitzar la vetllada en directe.

Així mateix i per fer front a les temperatures estiuenques, l’Ajuntament va obsequiar amb ventalls a tots els assistents.

D’altra banda cal recordar que aquesta tradicional cita suposa el final oficiós de la temporada festiva d’estiu per als habitants del Morell, que en les darreres setmanes han gaudit de valent amb propostes com la Festa de la Granja, l’Apatapa o la Festa Major.

Amb tot, el municipi encara durà a terme altres propostes puntuals, com ara la celebració emmarcada en el programa de les Festes dels carrers, que el proper 26 d’agost viuran i gaudiran els veïns del carrer Major.

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *