.

.

TOTS 21

Imatge d’alguns dels socis que han assistit a l’asemblea

La junta directiva del Club Tennis Tarragona amb el seu president Pere Lluís Bergadà al capdavant, ha presentat en una assemblea general extraordinària un històric acord de compra de les instal.lacions del Tennis ParK i han rebut un ampli suport de més del 80% de socis/es presents.

Prèviament va celebrar-se una reunió informativa explicant els primers detalls de l’operació per tal de solucionar dubtes dels socis/ es del CTT, que finalment han votat en una assemblea general extraordinària el dissabte 16 de juny. Gairebé 300 socis/es han estat presents al local social de l’entitat, entre ells el mític i número 1 Leandro Campabadal.

Amb aquesta acció el Club Tennis Tarragona busca ampliar la seva oferta esportiva i d’instal·lacions en un futur inmediat.

La taula presidencial, amb Pere Lluís Bergadà al centre

Amb l’aprovació per part dels socis/es un total de 15 pistes de tennis i 14 de pádel seran de l’entitat en breu en uns 23.000m2 a la urbanització de Cala Romana. D’aquesta forma el CTT seguirà sent el club referent tenístic i padeler de la ciutat de Tarragona i de la província, amb unes instal·lacions molt més àmplies i nombroses.

També podrà ampliar la seva varietat de serveis i s’obren noves oportunitats per l’organització de campionats, consolidant el seu potencial esportiu a la zona de Cala Romana i Llevant i passarà a ser l’entitat de la ciutat amb més metres dedicats a diferents sectors esportius, a banda de comptar amb l’atractiu de la seva ubicació privilegiada al mateix costat de la platja llarga.