.

Partit molt igualat fins als instants finals, on gràcies a la intensitat i les bones accions convinatives s’aconseguia la primera victòria de la temporada al Serrallo (89-77). Foto: CBT

Segon partit de la lliga de la temporada 2021-2022 i estrena en Lliga EBA al Serrallo. L’equip arribava amb la única baixa de Víctor Vinós i volia refermar la seva bona dinàmica després de la victòria a Sant Cugat. Per contra, els menorquins venien de perdre davant SESE en la jornada anterior i buscaven la primera victòria de la temporada. Partit molt igualat fins als instants finals, on gràcies a la intensitat i les bones accions convinatives s’aconseguia la primera victòria de la temporada al Serrallo (89-77).

Primers minuts de molta igualtat, encert des de la línia de 3 pels dos equips on Orion i Hoexum anotaven, però els triples eren contestats per l’equip visitant, no va ser fins a la sortida dels més joves que gràcies a la seva intensitat s’augmentava el ritme i Ousmane Ndour aconseguia 5 punts consecutius per arribar a la fi del primer quart amb un 19- 18 en el marcador.

A l’inici del segon quart, el partit continuava igual. Els jugadors de Berni Álvarez no trobaven el seu ritme de partit, només aconseguien cistelles en transició després de recuperar alguna pilota, però el joc el dominava l’equip visitant. Petita reacció local de la mà d’Ousmane Ndour aconseguint fins aleshores 9 punts. L’equip menorquí però, seguia dominant el rebot ofensiu i això no permetia còrrer amb claretat als jugadors del Serrallo. Així doncs i amb dos triples conscutius Es Castell aconseguia una renda de 5 punts (31-36) que obligava a Berni Álvarez a demanar temps mort a dos minuts d’arribar al descans. L’equip visitant seguia gaudint d’un gran encert exterior, tot i això un triple final d’Orion el marcador a només 5 punts de diferència (36-41). El jugadors destacats van ser Ndour i Orion amb 9 punts cadascú per part local i Llufriu i Bulfoni amb 16 i 11 respectivament.

Després del descans, el partit es va reprendre amb un parcial d’5- 0 per l’equip local, amb cistelles de Sherif i triple d’Orion que aconseguia el seu quat triple en el partit. Es Castell aconseguia anotar dos tirs lliures però Orion estava de dolç i aconseguia un altre triple per posar l’equip tarragoní per davant en el marcador 45- 43. Yoeri aconseguia una cistella fàcil sota l’anella i l’entrenador visitant demanava temps mort, el partit seguia igualat però semblava que l’ Ibersol CBT posava una marxa més al partit. L’equip del Serrallo ara sí aconseguia dominar el rebot defensiu i posava en problemes l’equip menorquí. Els contraatacs arribaven i una cistella de Güixens i triple de Sherif donaven un petit marge als locals (53- 48). Dos tris lliures d’ Estebanell i una esmaixada de Mendes deixaven el marcador en un 60-52 favorable als blaus abans d’arribar a lúltim quart.

Els últims 10 minuts arrencaven amb una cistella al contraatac de Buscail, que contestava l’equip rival. Ousmane la ficava de tres i s’aconseguia una altra esmaixada de Kristian que obligava a demanar temps mort als visitants (67- 56). Petita reacció visitant que JJ s’encarregava d’apaivagar amb una cistella sobre la botzina de possessió, Orion aconseguia després una cistella al contraatac però Bulfoni contestava amb un triple. Berni demanava temps mort després d’una cistella fàcil d’Es Castell al contraatac, quedaven 6 minuts per jugar-se al Serrallo i el marcador seguia ajustat (72- 65). Orion anotava el seu sisé triple, però Es Castell no es donava per vençut i ajustava el marcador. Posteriorment Sherif amb dos tirs lliures deixava el CBT a 7 punts dels menorquins.

L’equip visitant incrementava la intensitat i aconseguia reduïr distàncies a 2 minuts per finalitzar el partit mitjançant la línia de tir lliure. Una cistella fàcil després de superar la pressió de Yoeri donava aire als jugadors blaus. Els visitants demanaven temps mort a 1 minut i 18 segons per finalitzar el partit amb un marcador de 83- 77. Gran acció de Kristian en la sortida del temps mort que recuperava la pilota i feia la seva tercera esmaixada del partit. El partit finalitzava 89- 77 aprofitant els tirs lliures i una cistella final d’Orion a passada d’ Estebanell. Els jugadors més destacats del partit van ser Orion Outerbridge amb 25 punts i 8 rebots per 30 de valoració per part dels locals, per part visitant Llufriu i Bulfoni amb 25 i 26 respectivament.