.

Un moment del partit de dissabte. Foto: Víctor Riverola

El Tarragona 2017 CV Sant Pere i Sant Pau no va desaprofitar l’oportunitat que tenia aquest dissabte i es va fer amb la part més alta de la taula classificatòria del Grup B de Primera Nacional en guanyar el Vickings Volei Prat per tres sets a zero.

Els locals van sortir en tromba i no van trigar massa a distanciar-se en el marcador. Amb 10-4 i 14-6 els visitants esgotaven els dos temps morts disponibles per set i el conunt vermell seguia posant terra per mig fins al 22-9. El relaxament dels locals va fer que el set acabés 25-19.

El segon set va ser un clac de l’anterior. Sense donar opció al rival el CV Sant Pere i Sant Pau va dominar des del servei per a facilitar el treball del bloqueig i la defensa i acabar 25-15. Amb el 2-0 i un joc molt complert, els locals van baixar una marxa que els va poder resultar molt cara. Amb el set igualat fins al 14-14, de nou el control de l’equip en la recepció i defensa va fer que el partit es tanqués amb 25-21.

L’entrenador dels tarragonins, Vlado Stevovski, va destacar al final del matx que “des que ha començat el partit s’ha vist molta motivació i estic molt content del joc mostrat. La intensitat ha estat correcta i constant durant tot el partit. Hem de seguir així, aquest és el bon camí”.