.

Foto d'arxiu del partit

Foto d’arxiu del partit

El nois del Jason Randell aconsegueixen la primera victòria en la fase prèvia de la Divisió d’Honor Catalana exercint de local, un any més, al Complex Educatiu. El partit es presentava amb un conjunt lila curt d’efectius entre baixes d’última hora i la incògnita de l’equip rival.

El partit començava amb els dos equips temptejant-se, amb accions imprecises però que demostraven que el partit seria molt físic. El primer assaig del partir arribaria al minut 14 després d’una ràpida transició a la mà dels tarragonins que acabaria a les mans de l’Óscar Puyo. Això va envalentir els locals i desplegant una ràfega de bon joc col·lectiu aconseguien dos assajos més en cinc minuts.

La disciplina dels tarragonins va minvar i la resposta del Lleida va arribar abans de la mitja part després d’una successió de fases de davantera. A la represa tornaria a assajar el Lleida després d’una falla de comunicació defensiva. Els Voltors, en veure el resultat del partit en perill, van intentar concentrar-se per tornar a portar l’oval en camp contrari, mentre que els lleidatans no s’arronsaven per intentar la remuntada.

Finalment el conjunt tarragoní va aconseguir dos assajos més als minuts 63 i 74 que tancarien el partit amb el resultat favorable de 31 a 19, si bé no els deixava contents en aspectes com la disciplina, la concentració o la producció de joc.

El proper partit els enfrontarà als Spartans de Granollers, el diumenge 20 d’Octubre i es retransmetrà per Xala! i la Xarxa de televisions locals.