.

Un moment del partit disputat pels tarragonins. Foto: Cedida

El RC Sitges visitava al Tarragona amb la missió de continuar amb la ratxa victoriosa que manté des de l’inici de la temporada. Els locals, amb moltes baixes a l’equip, totalment disposats a donar la cara, van plantejar un partit molt seriós en defensa i intel·ligent en atac.

La igualtat va ser la nota predominant durant tot el partit. La pressió defensiva dels locals no permetia als visitants atacar amb claredat i forçava pèrdues de possessió que s’aprofitaven per a recuperar el domini territorial mitjançant el joc al peu. Així, en una recuperació en el joc obert, en Marc Martín va aprofitar la falta de col·locació dels ales i l’arrier sitgetans i va recollir la seva pròpia puntada de peu per assajar sota pals.

El Sitges va reaccionar al límit del descans i, després de diverses fases d’avançament amb els davanters, van aconseguir trencar la línia defensiva per assajar mitjançant el joc de suport en superioritat.

A la represa, al contrari del que ha passat en aquesta segona volta, el joc ordenat en defensa es va mantenir, tot i la targeta groga rebuda al minut 50 vista pel Samir Barmose. Després de salvar diverses situacions límit a la zona de marca pròpia a causa de la inferioritat numèrica, els Voltors es van recuperar, van prendre la iniciativa en el joc a través del joc al peu i de pressió sobre els tres quarts contraris.

A falta de menys de 10 minuts pel final, amb tot per decidir, una falta de disciplina d’en Jason Condon va tornar a deixar als locals amb un jugador menys. Els sitgetans ho van aprofitar per arribar fins a la línia de 5 metres contrària en avantatge. Allí, amb la superioritat en la melé com a arma, van forçar una sortida de 8 que va acabar en assaig i posterior transformació. Resultat final 10 a 17.

La situació actual dels tarragonins obliga a guanyar els dos partits que queden de campionat i esperar que GEiEG i Gòtics perdin un dels dos que els hi resten.