TOTS 21

En només 24 hores, els macroindicadors de la incidència de la Covid-19 a la ciutat de Tarragona han esdevingut més que preocupants. Reflectint ja l’impacte sobre les dades estadístiques de la permisivitat de mobilitat durant el Pont de Nadal, el risc de rebrot ha escalat des d’ahir 156 punts per situar-se en 577 (gairebé un increment exponencial i per sobre, fins i tot, de la que mitjana de la Regió Sanitària del Camp de Tarragona, 555), mentre que la velocitat de propagació de la malaltia (Rt) marca 1,39, és a dir, 3 dècimes més que ahir i 5 centèssimes més que la mitjana territorial (1,34).

L’Rt és a hores d’ara més baixa que la fixada el 17 de desembre de l’any passat (1,55), però en contraposició el risc de rebrot es trobava en aquesta mateixa data en 399.

Les dades del Departament de Salut fetes públiques aquest dilluns sumen 41 nous positius detectats per totes les proves a la ciutat, deixant el total acumulat des de l’inici de la pandèmia en 5.698. El nombre de persones ingressades en centres hospitalaris és de 31 (27).

Redacció