.

.

TOTS 21

Àngel Cortadelles. Foto: Reusdigital

Àngel Cortadelles (Reus, 1960) serà nomenat l’1 de setembre nou director dels Serveis Territorials de Presidència a Tarragona, càrrec que actualment resta vacant. Fins aquesta data, Cortadelles exerceix de gerent del districte Administratiu del barri La Marina de Port de Barcelona. Cortadelles va ser regidor d’ERC a la nostra ciutat.

Llicenciat en Biologia per la Universitat Autònoma de Barcelona, a ESADE ha obtingut les titulacions de Diploma d’Especialització Universitària en Funció Gerencial a les Administracions Públiques i de Màster en Direcció Pública-Executive Master in Public Administration.

Ha estat també secretari de la Delegació Territorial del Govern Generalitat a Barcelona, director de Serveis del departament de Justícia, cap del Servei d’Organització al Departament de Territori i Sostenibilitat i director general de Relacions Internacionals de la Generalitat de Catalunya. Havia exercit de director dels Serveis Territorials del Departament de Governació i Administracions Públiques a Tarragona i de diverses empreses municipals de Reus.

Reusdigital / GDDCT