.

.

TOTS 21

Un tas de vermuts Rofes a la gran sala de les botes

El restaurant Rofes de Reus ofereix la possibilitat de celebrar un esdeveniment gastronòmic únic i diferent per a un grup mínim de persones. En diuen la Vermut Experience, una iniciativa pròpia que vol compaginar la bona taula amb l’experiència de degustar i aprendre sobre la història i qualitat del vermut que fan a casa des del segle XIX.

La Vermut Experience comença amb una explicació sobre el món del vermut, el seu origen i les seves qualitats, seguida d’un tast per a acabar amb un sopar de traca i mocador per al grup.

Per la Vermut Experience se selecciona la millor ambientació del local, ja sigui a la gran sala, al costat de les grans botes que guarda el restaurant, o en qualsevol dels altres espais.

Savador Rofes, explicant l’elaboració del vermut

La Vermut Experience permet un sopar diferent, relaxat, especial, entre amics, familiars, o per a empreses, amb un menú dissenyat per a l’ocasió, i en un ambient espectacular.

Salvador Rofes, propietari i continuador d’una safa familiar que arrenca en 1890 amb Marcelino Rofes, detallava en l’explicació feta avui a la premsa, els secretas confessables del vermut de Reus i el seu naixement, el per què els vermuts negre -o daurat, com també se’l coneix- i blanc són diferents i com s’elabora.

Restaurat Rofes s’ha especialitzat en dinars i sopars d’esdeveniments, utilitzant per això la gran sala de les botes. Disposa també de restaurant clàssic, amb espais privats a la primera planta i un espai exterior molt demanat quan el temps acompanya.

Rofes és una de les marques dels vermuts de Reus que ha sobreviscut al pas de les generacions. «Reus va arribar a comptar amb 35 marques de vermut», recordava Salvador Rofes, un sector que es va fer un nom al mercat espanyol i internacional. Encara hi ha bars a Madrid que anuncien orgullosament: «Tenim vermut de Reus».

Més informació:

#vermutexperience #vermutsrofes

www.vermutsrofes.com