.

.

TOTS 21

En les votacions populars, la tapa del Lunnatic s’ha en dut la segona posició, mentre que el millor servei ha estat pel Mesón Restaurante Pa i Oli

En les votacions populars, la tapa del Lunnatic s’ha en dut la segona posició, mentre que el millor servei ha estat pel Mesón Restaurante Pa i Oli

El restaurant La Pasión ha rebut el primer premi a la millor creació de la ruta de tapes Gastrotour Salou 2019. El chef Arshak és l’ideòleg d’una delícia amb carn de boví, dolç de formatge, llimona i el toc de la casa. Aquest restaurant també s’ha endut el premi a la tapa més original.

Pel que fa al segon premi de millor tapa, segons les votacions populars, el mereixedor de la distinció ha estat el restaurant Lunnatic amb una fresca focaccina, pot de xef d’ou i pop record de l’àvia, amb una sorpresa apassionada. El Mesón Restaurante Pa i Oli, per la seva banda, ha obtingut el premi al millor servei.

Aquests guardons els han lliurat avui l’alcalde Pere Granados i el regidor de Dinamització Econòmica, Hèctor Màiquez, acompanyats pel representant de Cervesa San Miguel, Francisco Soler. El batlle de Salou, després de felicitar els guanyadors, ha volgut agraïr “el gran esforç i treball constant de tots els establiments participants, que permet situar Salou com a referent gastronòmic”. Per la seva banda, el regidor de l’àrea, Hèctor Màiquez, ha valorat molt positivament l’increment del nombre de tapes, i ha destacat “la bona acollida dels menús de tapes com a novetat d’enguany”.

Aquesta vuitena ruta gastronòmica, que ha comptat amb 64 participants, ha destacat per la gran originalitat i qualitat de les degustacions que es van oferir entre el 17 i el 26 de maig.

Aquesta ruta pel municipi de Salou ha estat patrocinada per Cervesa San Miguel, i ha comptat amb la col·laboració de l’Associació Shopping Salou i l’Associació d’Empresaris d’Hosteleria de Salou.

Cal recordar que la novetat d’enguany fou que alguns dels establiments participants van oferir un menú amb 5 tapes i unes postres, acompanyat de la cervesa Magna de San Miguel, per 20 euros.