TOTS 21

El restaurant Denver va ser el guanyador del capítol d’ahir dimecres de ‘Joc de cartes’, dedicat a descobrir el millor establiment de restauració de tradició familiar de Cambrils i en el qual també hi van participar els restaurants Botella, Macarrilla. Gravat a cavall dels mesos de juny i juliol passats, en aquest programa de TV3 presentat per Marc Ribas competeixen durant tota la temporada d’emissió diversos locals d’arreu de Catalunya.

Durant el concurs no només es té en compte la proposta gastronòmica de cada establiment, sinó que també es valora l’espai, el servei, la cuina i el preu del restaurant. Aquest concurs és l’adaptació del format «My restaurant rocks», un programa impulsat per Red Arrow International que ja s’ha adaptat a Itàlia, Alemanya i França.

El guanyador s’emportarà un premi de 5.000 euros per invertir en el seu propi local. A més, buscaran quin establiment participant és el més sostenible i el que fa un ús més eficient de l’aigua, per convertir-se en el guanyador del Segell Blau d’Agbar.

Els 12 guanyadors del Segell Blau d’Agbar tindran un paper fonamental en el darrer programa de la temporada, ja que es convertiran en jurat d’un gran àpat cuinat per tres escoles d’hostaleria que jugaran per ser la millor de Catalunya.

Redacció