TOTS 21

Cartell anunciador de la programació

El divendres 16 de novembre a les vuit del vespre tindrà lloc la presentació oficial del renovat Centre Cultural Església Vella de Mont-roig, que oferirà a partir d’ara una programació cultural de petit format totalment renovada i amb la voluntat d’esdevenir un punt de referència a la població. L’acte servirà també per presentar el nou logotip i la imatge gràfica que a partir d’ara acompanyarà aquest espai, que posa en relleu la façana de l’Església Vella.

El Centre Cultural Església Vella, que ha estat millorat amb un nou escenari, 100 cadires i un equip de so permanent, oferirà una programació regular que combinarà la música, el teatre, les xerrades o conferències, exposicions i actes culturals diversos en els quals hi participaran directament o com a col·laboradores les entitats culturals i festives del municipi.

El programa d’actes pels propers mesos s’iniciarà el divendres a les 20h amb un acte de benvinguda a càrrec del Grup de Teatre Els Xuts. Després dels parlaments institucionals hi haurà un concert de la cantant i violinista Laia Masdeu, acompanyada del pianista Jorge Varela. La programació continuarà el diumenge 18 de novembre amb la inauguració a les 18.00h de l’exposició ‘Mont-roig inèdit’, amb fotografies de diferents autors del municipi que ha organitzat el Centre d’Estudis Mont-rogencs. A partir de les 19.00h i amb entrada gratuïta arriba un nou concert del Festival Accents
amb la presència de la cantautora tortosina Montse Castellà, que presentarà el seu disc ‘Punts de llibre’.

El dia 24 de novembre hi haurà l’espectacle musical i còmic a ritme de swing a càrrec de Maria Bravo titulat ‘Seven Swing Cabaret’, una proposta irreverent sobre els set pecats capitals no apta per menors de 12 anys. A l’endemà i coincidint amb el Dia Internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones es farà una lectura  del manifest, poemes i narracions amb l’actuació de Karme González i Carles Sabaté, amb la col·laboració dels Amics de la Poesia i joves del municipi.

El 27 de novembre i dins el programa Dones i Salut, tindrà lloc la xerrada Com enfocar la vida a partir dels 50, en un acte que compta amb la col·laboració de la Unió de Dones de Mont-roig.

Per les festes de Nadal s’ha dissenyat una programació especial que s’iniciarà el dia 20 de desembre a les 19.00h amb un concert a càrrec de l’Aula de Música Baptista Nogués, un altre concert de Nadal amb la Coral Sant Miquel; l’arribada de L’Home dels Nassos el dia 31 de desembre a les 18.00h amb un espectacle a càrrec de la companyia L’Invisible Titelles i també un espectacle de titelles el dia 4 de gener amb la companyia Pantomima i l’obra ‘M’he portat bé’, tot just abans de l’arribada dels Reis Mags.